Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabilinden olabilir.

Baplarımızda aksesuar olarak standart ürkü amerikan bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine nazaran kilitli şube, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Test sonucunda eğer kapı matlup sürede metanet ve bütşanlık sağlamlarsa sınav izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Özellikle santimantal ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hatır haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyu Yangın Çıkış Kapısı baplara en onat fiyatlarla mevla cereyan etmek bâtınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beniâdem tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en koca avantajı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tamamlanmak, projenize müsait boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı peylemek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page